Tarot

Tarotkorten kan man använda på många olika sätt, se framtiden, det som varit, rådgivning m.m. Det finns en massa olika tarot lekar, den ena vackrare än den andra.

Det som är viktigast för mig, är att få fram i korten just det som är för ditt högsta bästa, vid just det tillfället. Få fram det positiva i ditt liv, eftersom det är i det positiva som du har möjlighet att växa som människa. Att alltid säga vad jag får fram i korten, även om det kanske inte är det du vill höra! Ibland vill man ju inte höra t.ex. att det är bäst att flytta ifrån huset som man älskar så mycket... Kommer det upp saker i korten så finns det oftast en anledning till det som senare i ditt liv kommer att visa sig på ett eller annat sätt. Viktigt är också att veta att du har alltid din fria vilja!!! Du är alltid den som väljer din väg och dina val i ditt liv, oavsett vad korten säger!

Korten är ett underbart verktyg att använda sig av för positiv vägledning inom det mesta i livet. De talar ofta om vad jag kan göra för att komma vidare, på den vägen jag redan går eller på en annan väg.

Jag använder mig av olika tarotlekar och Änglakort.

Korten kan jag lägga via e-mail, per telefon eller vid privat sittning.

Hör av dig till Carina på e-mail carinascenter@gmail.com eller mobil 0733 568322 eller Spanien (+34) 650 80 49 49