Healing

en koncentrerad form av kärlek, där healern tar del av energierna runt omkring oss och kanaliserar dem vidare till personen som tar emot healingen, och en självläkning startar. Healingen ger en ökad livsglädje, balansering av kropp, själ och ande, gör så att människan mår bättre och till och med frisk från eventuella sjukdomssymtom

All healing går ut på att genom tanke få energierna att lösa upp olika blockeringar som vi har i kroppen och i vår aura (energifält) Detta kort beskrivet givetvis!

Blockeringar blir till sist olika skador och sjukdomar i våra kroppar om vi inte gör något åt dem. Healing är ett otroligt effektivt verktyg för våra kroppar. Vi har vårt eget verktyg i våra händer som gör att vi faktiskt kan må bra mycket bättre på alla nivåer.

Healing hjälper som regel alltid, med det behöver inte innebära att den gör alla friska. Då healingen även jobbar på det mentala planet, medför det ett ökat välbefinnande och lugn

 Sedan urminnes tider har människan använt sig av energier på olika sätt, olika tekniker har uppkommit genom tiderna och min tro är att ju enklare vi använder oss av energierna ju effektivare blir det. Det finns många healings metoder, så som reiki, änglahealing, intuitiv healing, transhealing, ljushealing och färghealing m.m. Alla dessa healingformer både utför jag och håller kurser i med glädje.

Healing kan man också göra med hjälp av musik och toner då vår kropp är gjord av energi. De olika tonerna gör att man reglerar energifrekvensen i kroppen så att läkning påbörjas. Jag använder mig av shamansk trumma och kristallskålar vid dessa healingar.

Den healingform som jag mest älskar förutom Reiki är Änglahealingen. Det är något av det vackraste man kan få och ge. Något som jag verkligen rekommenderar att prova på! Du blir garanterat inte besviken!!!

Healing kan jag utföra både på distans och vid privata sittningar

Jag kan nu även erbjuda dig att se, via Aura Video Station, hur din energi förändras i din kropp vid all slags healing!!! Ett litet bevis för den som inte känner sig säker på healing.

Kramar Carina

carinascenter@gmail.com