Mitt namn är Carina Olofsson Santana.

Jag är född och uppvuxen i Sverige men bor och verkar på Gran Canaria där jag tillbringat större delen av mitt liv. Numera så är jag i Sverige under sommarmånaderna, så ni är välkomna att ringa mig på det svenska mobilnumret då för bokning av tider.

Hitta mig på Facebook där alla nyheter och var jag befinner mig kommer upp!!

Mitt intresse för den andliga och spirituella vägen började med tarot- kortleken som legat i min garderob i många år och som en dag kallade på min uppmärksamhet. Jag ville lära mig mer och började söka mer kunskap via den fantastiska tekniken internet. Där började ordet Reiki dyka upp på var och varannan sida. Det kittlade min nyfikenhet och efter ett besök på en esoterisk mässa i Barcelona där jag kom i kontakt med energi mätningar m.m. fick mig att bestämma mig för att utbilda mig i Reikihealing vilket jag gjorde hos Ingrid Billeoch Anna-Lena Vikström.

Det är ett beslut som jag idag är mycket tacksam för eftersom jag genom det har fått förmånen att hjälpa människor vidare i sina liv, att förmedla verktyg för att hitta kärleken och tryggheten i livet, att lindra sorg och smärta för människor.

Idag är jag Reiki Master vilket innebär att jag kan utbilda och initiera andra i Reikihealing.

Jag går regelbundet på kurser, studerar och fördjupar mig på olika områden för att vidareutveckla mig.

Det förde mig till Englagården och Satyam som blivit en viktig handledare för mig.

Där  kom jag i kontakt med kanalisering och min förmåga att komma i kontakt med andevärlden och där utbildade jag mig till medium.

Denna utveckling har hjälpt mig mycket i mitt personliga liv och att få ge detta vidare till andra som är intresserade och nyfikna inom detta område är en stor gåva och förmån för mig.

Jag ville kunna erbjuda lite mer fysiska behandlingar så nu har jag utbildat mig till Zonterapi/Reflexologi terapeut och Öronakupunktör. Dessa behandlingar använder jag gärna i samband med healingen och Reiki om kunden så önskar. Jag har sett fantastiska resultat och jag är mer än nöjd.

Som vanligt kan jag inte låta bli att utveckla mig... så nu har jag lärt mig hypnos, vilket ger mig ytterligare ett verktyg till att hjälpa de människor som söker mig.

Jag har även köpt in Aura Video Station så att jag nu kan ta Aura & Chakra foto på de som så önskar se sin utveckling, eller de som vill ha "bevis" på att healing verkligen fungerar. Jag har också möjligheten att se om du är ett Indigo- eller Kristal- barn med AVS. Hör av dig om du är nyfiken!

Vidareutvecklingen går framåt och jag har nu sommaren 2012 gjort min egen shamantrumma och gått trumkurs :-) Jag erbjuder trumresor samt healing med trumman. Otrolig häftig upplevelse!

Mer intresserade av mig... Carina

min e-mail är:  carinascenter@gmail.com   min tel: (+34) 650804949  svensk mob: +46 (0) 733568322 (endast under somrar då jag befinner mig i Sverige)