Meditationer.

För mig är meditationen en kärleksförklaring till mig själv. Under en meditaion ger jag mig själv det som jag behöver mest, just vid det tillfället. En underbar avkoppling får jag under en meditation vid havet, där blåsten smeker min hud och havet brusar sin melodi. Energi får jag när jag simmar fram och tillbaka och låter meditationen inom mig ta fram just den energin jag då behöver, eller så låter jag solen fylla mig med energi under meditationen på sandstranden. Jag behöver inte ens befinna mig där... det räcker att jag i min meditation visualiserar eller tänker fram de bilder jag just då behöver, effekten lär inte behövas vänta på :-)

För mig finns det inga "måsten" när det gäller meditaion. Man kan stå, sitta, ligga, springa, dansa, lyssna på musik  ja precis vad du vill och känner för under en meditation. Huvudsaken är att DU är trygg i det du gör och har det skönt. Har man målet klar för sig, om varför man gör meditationen så är det också det jag uppnår med meditaionen, oberoende av vilken teknik jag använder mig av.

Att meditera är ett helt underbart verktyg som vi kan använda oss utav till en massa saker i vårt liv! Bara den känslan att under en tid befinna dig på den plats du mest älskar av allt här på jorden. Platsen behöver ju inte ens vara verklig, den kan innehålla ALLT du själv vill, ha vilka färger du själv väljer, ge dig precis den känslan du önskar vid det tillfället, etc. etc.

Stressen, smärtan, irritationen, förtvivlan m.m. flyter lätt bort under en meditaion. Fram kommer ofta lösningar, kunskaper, kärleken och  lugnet. Vad mer kan man begära egentligen?...