Jag heter Carina Olofsson Santana, född 1960 i kräftans tecken. Uppfödd i Sverige men är boende på Gran Canaria sedan många år tillbaka.

Har arbetat med mycket olika saker i mitt liv och alltid undrat varför jag aldrig stannade kvar på de olika arbetsplatserna. När jag väl lärt mig arbetet och varit där ett tag så tyckte jag att det var dags att prova på något nytt... ända tills jag hittade hit där jag befinner mig idag. Nu förstår jag också varför jag provade på och lärde mig så många saker under mina tidigare år, då all den erfarenheten jag fått är till en stor hjälp idag.

Nu arbetar jag med människor. Att få hjälpa människor vidare i sina liv, att få lära ut verktyg för att hitta den verkliga kärleken och tryggheten i livet, att kunna hjälpa till med att hitta den rätta vägen, att kunna lindra sorg och smärta för människor är det bästa som hänt mig.

Att finna tilliten till allt som händer oss i livet och att lära sig att leva i nuet har varit en stor och väldigt positiv förändring för mig, att se och känna att jag har allt ansvar i mitt eget liv, har gjort att jag kunnat ta tag i det och inte behöver vänta på att saker och ting måste hända innan jag kan göra något. Jag kan ju göra det själv, jag behöver inte vänta på något eller någon. Vilken förändring detta gjort för mig. Känslan kallar jag för total frihet. Jag är inte längre beroende av någonting, jag är fri!

Känslan att hitta kärleken till mig själv har varit en balans mellan hit och dit, men en härlig väg att färdas. Den har gjort att jag idag kan känna och ge mycket mer kärlek till alla andra runt omkring mig. Jag kan också ta emot mycket mer än jag tidigare kunnat. Det är inte frågan om att bli egoist, det blir man endast när man inte älskar sig själv. När man älskar sig själv så behöver man inte kärlek från någon annan, men man tar gärna emot och ger den till 100%. Det blir en självklarhet med kärlek - inte ett behov!

En dag fick jag för mig att börja lära mig tarotkorten. Jag har alltid varit intresserad av dem, de hade väl legat i skåpet i flera år. Det var en spännande lärotid som följde. Jag läste allt jag kom över om tarot och på internetsidorna såg jag namnet Reiki gång på gång. Till sist blev jag nyfiken och kollade upp vad det var. Jag köpte ett par böcker och började läsa. Jag fick några konstiga stickningar i fingrarna och trodde att jag fått någon slags allergi. Detta fenomen kom varje gång jag läste i böckerna och till sist kom jag på att det var energin jag kände i fingrarna. Vilken härlig känsla!

Jag var på en esoterikmässa i Barcelona och där mätte de min energi i händerna med en maskin och nålen for upp på det högsta, så då tog jag beslutet att börja studera och lära mig Reiki. Lite fundersam i början, då jag inte haft något intresse av healing förrut. Idag är jag Reiki Master och ångrar inte det beslutet! Under sessionerna, fick jag till mig diagnoserna på klienterna och jag undrade var dessa kom ifrån. Jag var tvungen att ta mig till folk som kunde förklara detta för mig. Jag hittade då Englagården och deras Mediumläger på internet.

I denna kurs var det med just detta, som jag tyckte jag behövde utveckla mer: att spå och healing samt då mediumbiten. Här skulle jag ju kunna få svar på mina frågor, även om jag inte räknade med att jag skulle kunna bli ett medium. Men vem sa att man inte kunde bli medium?... från dag ett satt jag där och kanaliserade. Dessutom så fick jag bekräftelse efter bekräftelse på att det jag kanaliserade ner stämde. Det var en väldigt glad och positivt överraskad Carina som for hem efter en vecka med många svar besvarade samtidigt som det kommit fram en del nya frågor... Vad är livet utan frågor :-)

Så här var starten på min spirituella utveckling och jag fortsätter att utveckla mig genom att gå olika kurser, läsa en massa böcker och prata med olika människor. Denna utveckling har hjälp mig väldigt mycket i mitt liv och att få ge detta vidare till er som känner att det är rätt för er, känns som en stor gåva för mig.


Besök Englagårds för ökad livsglädje! Klicka Här